Om mig

Jag är nyfiken. På människor, händelser, strukturer, klanger, rytmer. 

Och därför vill jag berätta på många olika sätt. Med ljud, i bild, med ord.

Oavsett om ämnet är miljöfrågor eller nutida konstmusik vill jag beröra, engagera och fördjupa. Jag erbjuder färdiga reportage för television och radio, och skrivna artiklar.

Jag är också rutinerad programledare och intervjuare i radio och TV, och är van vid att jobba som projektledare och producent i etermedia.

Dessutom åtar jag mig gärna speakerinläsningar för film, radio och TV samt uppdrag som konferencier, föreläsare och moderator.

Med min kunskap och erfarenhet från vitt skilda ämnesområden har jag blivit expert på att snabbt sätta mig in i ett nytt ämne, strukturera och levandegöra. Som person är jag lyhörd, engagerad och pålitlig. Det är lätt att prata med mig. Hör av dig!

Under mina 35 år som journalist har jag varit reporter, programledare, producent, projektledare, föreläsare, moderator och konferencier. Mellan 1981 och 1991 var jag anställd på Sveriges Television i Norrköping, men sa upp mig därifrån för att börja frilansa.

Min yrkeserfarenhet är lång och bred och jag har arbetat med såväl nyheter och samhällsfrågor som kultur och underhållning.

Utbildad vid Journalisthögskolan i Stockholm. Har studerat ryska vid Stockholms universitet och i S:t Petersburg och franska i Paris och Bryssel.

Jag bor och arbetar i Stockholm. Till vardags sitter jag i journalistgruppen Kajak på Reimersholme.